Astrid in Spanje!

Rustig weekje

Deze week een rustige week achter de rug. Africa van school opgehaald en gebracht en met haar naar haar activiteiten geweest.

Maandag had ze skeelerles en het waaide behoorlijk. We zijn op de fiets gestapt en naar skeelerles gereden, het grootste gedeelte rijd ik met haar op de stoep omdat ze hier weinig fietspaden kennen. Op de stoepen staan hier wel vrij veel bankjes, omdat Africa erg graag speelt op de fiets let ze soms niet zo heel goed op. Opeens hoorde ik een harde knal achter me, schrok me kapot en ben meteen gestopt, toen ik omkeek lag Africa met fiets en al op de grond naast een bankje. Ze was tegen het bankje aan gefietst en van haar fiets gevallen, arm kind, ze was even flink geschrokken maar stapte al snel weerop haar fiets. Toen ze skeelerles had, wat eigenlijk altijd heel goed gaat, het is echt leuk om te zien hoe pittig ze dat doet, werd ze door de wind even uit haar evenwicht gebracht en belandde opeens op dezelfde kant als dat ze daarvoor ook al was gevallen. Even een paar traantjes en even bij mij komen zitten om bij te komen en ze ging weer lekker verder.

Donderdag tussen de middag belde Sonsoles op dat Africa niet naar school hoefde 's middags omdat haar moeder zou komen lunchen. Africa dacht er een beetje anders over, ze wilde juist heel graag naar school omdat ze gingen oefenen voor carnaval wat ze vrijdag zouden vieren. Dus toch maar 's middags wel naar school.

Vrijdag washet carnaval op school, ze was verkleed als muis met een cape en een zwaard (ik zal zo ook even een foto plaatsen hier). Ze hadden een leuk dansje ingestudeerd, ze was hartstikke enthousiast en blij met haar outfit. Ze heeft er ook de hele dag ingelopen.

Zaterdag had ik met Sandra afgesproken hier in het dorp. Ik heb haar het nieuwe huis laten zien en we hebben lekker gewinkeld. Daarna nog heerlijk wat gedronken bij een hele goede pasteleria, de chocola daar is echt geweldig!

Maandagochtend had ik therapie voor mij rug, ben flink mishandeld daar haha! Ze heeft mijn rug stevig gemasseerd en mijn nek gekraakt. Daarna heeft ze een chinezemethode toegepast om de slechte stoffen die in mijn lijf zitten eruit te halen. Ik kreeg allemaal glaasjes op mn rug die ze vacuum zoog om zo de stoffen eruit te halen. Daarna zou ik allemaal blauwe plekken op mijn rug hebben, hoe donkerder de plekken hoe pijnlijker mijn rug op die plaatsen normaal gesproken zouden zijn. Gevolg, toen ik daar de deur uit liep was ik wat licht in mijn hoofd omdat mijn nek gekraakt was, had ik gisteren ontzettende spierpijn in mijn schouders van de massage (vandaag nog steeds wel trouwens) en loop ik nu rond met een stuk of tien mooie ronde blauw/paarse plekken op mijn rug. Het schijnt ergens goed voor te zijn haha.

Na de therapie ben ik naar Madrid toe gegaan en heb daar lekker met Marlies wat gedronken en bij gekletst want ik had haar dit weekend niet gezien.

Morgenochtend ga ik eerst bij een klasgenootje thee drinken en daarna rond een uur of twee vertrek ik naar Madrid om Jose op te halen! Leuk om mijn zusje hier een week te hebben en haar te laten zien hoe ik hier in Spanje leef en natuurlijk gaan we de toerist uithangen hahaha!

Liefs Astrid

Saskia

Hey As!

Heel veel plezier met je kleine zussie!
En gedraag jullie .......

xxxxxxxxx

frank en adrie

he nichies,
maak de omgeving maar onveilig hoor.
veel plezier

ingrid

veel plezier met jose.ze zal haar ogen uit kijken in dit mooie spanje.bikini mee?? het is wel wat ver anders zouden leo en ik ook ,met de caravan, je persoonlijk komen begroeten.ben net thuis van het koor....we blijven "vechten "voor ons bestaan! lieve groeten ingrid haarlem

ingrid

leo en ik kijken vaak naar een huizen programma.in spanje zijn mooie pandjes te koop voor niet veel geld.als het aan leo ligt....vertrekken we nu!!maar ja,dit gaat niet zomaar.geniet van dit land,de taal,van africa en leef!! samen met jose..een fijne tijd.! ingrid

Teun en Elly

Hé meiden hoe is het daar.
Bij ons sneeuwt het. Ik hoop dat het bij jullie mooi weer is.
Geniet er lekker van de komende week.
José, hebben wij lekker ook een week rust.
En als je terugkomt waarschijnlijk nog één, omdat je dan moet bijkomen.
Groeten paps en mams.