Astrid in Spanje!

Ticket geboekt!

Het is officieel, ik vertrek maandag 17 januari om 13.30 vanaf Amsterdam. Om 16.00 kom ik aan in Madrid waar ik door de moeder van het gastgezin opgehaald wordt.

Ik had gisteren mijn laatste werkdag en ben nu lekker tot de vertrekdatum vrij. Nutijd om de laatste dingetjes te regelen en eens uit te zoeken hoe ik mijn koffer zo praktisch mogelijk kan inrichten, zodat er zoveel mogelijk in kan zonder dat hij te zwaar wordt. Dat is nog een hele opgave vermoed ik zo

Undecided

Ik heb er ontzettend veel zin in en kan niet wachten om te vertrekken naar het warme zuiden

Wink

Liefs Astrid

Saskia (ozzie)

Wauw spannend! Ook lekker snel! Geniet toch nog van je tijd hier, ik merk aan mezelf dat ik ontzettend zenuwachtig begin te worden!

geniet van je vrije dagen!

Ciska

Een tipje voor extra bagage :D:D Neem als handbagage zo een kleine trolley/koffertje op wielen mee. Dat mag officieel mee als handbagage en er past ontzettend veel in!!! In had daar mijn laptop in en een aantal boeken. En natuurlijk een flinke schoudertas waar je stiekem ook nog een en ander in kan stoppen.
En kijk of je in plaats van een grote koffer een grote weekendtas mee kan nemen. Een koffer weegt al snel 5 kilo.. gaat toch weer af van de 20 die je mee mag nemen :D
Geniet nog van de dagen thuis en heel veel plezier straks in Spanje!

mirr

aah lekker meidd.. eindelijk goed nieuws waar je iets mee kan.. ik wens je heeeeel veeeeel plezier en suc6 natuurlijk.. maar dat komt helemaal goed denk..nou het is in ieder geval wel spannend..
tot gauww..
xx

Annelies

Wat heerlijk meis. Het scheelt dat je de wintertruien thuis kunt laten.