Update!
We zijn weer twee weken verder dus de hoogste tijd voor een update

Sinds mijn terugkomst in Spanje lijkt de tijd steeds sneller te gaan, ik ben inmiddels alweer twee weken terug en over zeven weken weer thuis.
De week na mijn terugkomst was het behoorlijk slecht weer hier, veel regen en bijna elke dag (soms 2x op een dag) onweer. Gelukkig is daar afgelopen week verandering in gekomen, het was weer lekker zonnig en gemiddeld een graad of 30.
Afgelopen maandag was het een erg warme dag en toen Africa en ik thuis kwamen van school wilde ze erg graag zwemmen, dus zwembroekje aan en gaan.. Dat was een kleine tegenvaller voor Africa want het water was kouder dan ze dacht, dus beetje bij beetje steeds verder in het water, uiteraard moest ik er ook aan geloven maar vond het water te koud om er helemaal in te gaan dus lekker op het randje gezeten en met mijn benen erin gehangen

Ook gisteren is ze samen met haar vriendinntje het zwembad in gegaan.
Twee dagen na mijn terugkomst heeft Sonsoles aan mij gevraagd of ik na de zomervakantie terug wil komen, ik zei dat ik er over na wilde denken. Uiteindelijk heb ik gisteren verteld dat ik na de zomer niet terug kom. Ze vond het erg jammer maar begreep het ook. Ze vroeg aan me of ik iemand anders wist die misschien na de zomer als au pair hier in deze familie wil werken. Dus bij deze de vraag; weet je iemand, of wil je zelf graag na de zomervakantie hier in Spanje als au pair werken laat het mij dan even weten!
Gisteren ben ik even naar de juwelier in het dorp geweest, ik wilde graag een armbandje met 'Africa' erin gegraveerd hebben. Gelukkig hadden ze niet zoveel keus (ahum..) maar uiteindelijk ben ik er toch uitgekomen. Dinsdag ga ik hem samen met Africa ophalen en plaats ik hier uiteraard even een foto.
Gisteravond kwam Marlies bij me logeren, omdat Sonsoles en Asis uit eten gingen hebben wij zelf wat klaar gemaakt en aten pas om half elf! Vanmorgen zijn we even naar Principe Pío geweest. Was erg gezellig!
Morgen ga ik met 3 vriendinnen naar Madrid om in het El Retiro park te gaan picknicken, hoop dat het morgen beter weer is dan nu want het regent flink en er zijn al twee onweersbuien voorbij gekomen.
Maandag en dinsdag is Africa vrij omdat het dan feest is in Madrid, wij wonen in de provincie Madrid dus ook hier zijnde scholen zijn dicht. Ik moet zelf wel werken omdat Sonsoles gewoon gaat werken.
Astrid
nou wat een weertje daar.. regen onweer,, 30 graden..pff haha lekker hoor behalve de regen dan.. mja..
ga je niet terug naa de zomervakantie.. :-O..
lekker doen wat je wilt meid..
tot over 7 weken dan maar hea..
Hey As, wat gaat de tijd snel! En wat een compliment dat je bent gevraagd om weer terug te komen. Die kan je toch maar mooi in je zak steken! :-) Geniet nog even van je tijd daar.
Liefs Mieke