Astrid in Spanje!

Vierde week achter de rug!

De tijd gaat hier behoorlijk hard moet ik zeggen!

Het huis begint steeds meer op een huis te lijken in plaats van een grote doos met allemaal kleine dozen erin, de puntjes moeten nog op de i gezet worden maar dan is alles klaar.

De buurman is de afgelopen week fijn elke dag om 8.00 begonnen met zijn huis te bouwen behalve op zondag. Van zaterdag op zondag was er een vriendinnetje van Africa blijven slapen en die rende met zijn tweeen om kwart voor negen op hun schoenen door het huis, het huis is volledig van hout dus gelukkig werd ik daardoorzondag om kwart voor negen wakker in plaats van acht uur.

Het voordeel van het vroeg wakker zijn is dat ik lekker elke ochtend relaxed in bad kan en er rustig de tijd voor kan nemen. Heb van het weekend badzout gekocht en vanmorgen uitgeprobeerd, heerlijk!!

Zaterdag ben ik met Marlies, Sarah en Anna naar hetparkEl Retiro geweest en hebben we lekker gepicknicked, het weer was goed dus dat was mooi mee genomen. We hadden fruit, brood, chocladebroodjes met hagelslag (of wat erop leek), drinken, koekjes en nootjes. Het was ontzettend gezellig! Toen het wat kouder werd zijn we ergens een cafe ingegaan om op te warmen met thee en we gingen om ongeveer 21.00 naar huis.

Zondag zijn we, omdat het slecht weer zou worden, naar Principe Pio gegaan. We hebben lekker geshopt, ik heb een busje gekocht waar ik verse thee in kan doen en 2 verschillende soorten badzout, eentje ruikt naar rozen en ik denk dat de ander lavendel is. De meiden hadden wat kleding gekocht. Daarna hebben we een broodje kebab gegeten die erg lekker was. Daarna ben ik weer naar huis gegaan en 's avonds nog even naar de kroeg geweest om te internetten, we hebben nog geen internet in het nieuwe huis maar dat komt als het goed is deze week! Ik hoop het zo want dat is echt een stuk makkelijker!

Liefs Astrid

Netanja

park El Retiro is op zondag echt een aanrader. Gezellig met straatspelers. Lijkt dan net op een zomerse dag in het Vondelpark.
Fijn dat je het nog steeds naar je zin hebt. De verhalen zijn leuk om te lezen. Ga vooral door!! (kissis)

Saskia

Hoi lieve As!

Ik lees dat je t heerlijk hebt daar!
Maareh.......ik dacht dat je daar als au pair was? In bad...shoppen...lunchen.....picknicken.... Moet je niet eens aan t werk ofzo???
Haha! Have fun!

beso x

frank en adrie

super astrid,
lekker rommelen.
werken kan je altijd nog.
hoe gaat het met je spaans?
groetjes vanuit een koud nederland

Annelies

Wat fijn dat je het nog steeds naar je zin hebt. Ik geniet van je verslagen.